Meet us and
Make a point in fashion

About 

Wij zijn een platform voor talent ontwikkeling. Wij bieden beginnende fashion designers een mogelijkheid hun modecollectie te presenteren op de catwalk. Je krijgt de mogelijkheid je verder te ontwikkelen. Het is een jaarlijks terugkerend evenement. Houd de website in de gaten, zodat je weet, wanneer de inschrijving begint voor de volgende editie. De eerste editie van 17 dec.j.l. was een groot succes.

Na de modeshow stopt jouw deelname niet! Blijf ons dus volgen want je kunt jezelf steeds verder ontwikkelen.

Door haar jarenlange ervaring van werken met studenten uit het Mbo en Hbo, kwam Mia Stik er achter dat veel afgestudeerde designers nergens terecht kunnen om verder te komen. Points Made wil deze studenten een podium geven. Als je deelneemt als designer dan krijg je de opdracht om volgens een thema te werken. Vanuit dit thema maak je een aantal ontwerptekeningen. Na goedkeuring moeten deze ontwerpen worden gemaakt. Je kunt hiervoor gebruik maken van het atelier en technische kennis van Mia.    

  

Om zo,n mode show en collectie samen te stellen is natuurlijk de juiste inzet en kennis nodig. Dus worden er wel een aantal eisen gesteld aan de designers. Om mee te doen moet minimaal een Mbo4 of Hbo niveau hebben, wat mode gerelateerd is.

Natuurlijk zitten er kosten aan dit geheel verbonden. Je moet je eigen materialen kopen. En we dragen de kosten met elkaar als groep. Je bent verantwoordelijk voor je eigen vervoer.


Foto's: XPOZRS


Partners 

Algehele techniek, licht,catwalk en geluid: Stats Entertainment (Henk en Olav van der Zijde) 

Presentatie: Noni Pulungan

Catwalk training:  Wendy Ost

Choreografie & dansBeppie Huysmans

Design, visuals en barPatterns festival (Danny Marbus & Kelvin de Bruijn) 

Muziek: Caroline in ,t Veld en band

DJ: Dj chainsaw

Productie: Mia Stik

Productie assistent: Raisa Gaddum

Locatie: Mac3park

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn