Meet us and
Make a point in fashion

Aanmelden 

Wij zijn een platform wat de talentvolle fashion designer met skills en afgestudeerde designer een podium geeft. Ben jij op zoek naar een plek waar jij,je mode ambitie om kunt zetten naar een branding of label, dan ben je hier op de juiste plek. 

Wij weten hoe moeilijk het is om jezelf als designer te laten zien. Doordat je niet alleen staat wordt je sneller zichtbaar. Er wordt volgens een bepaald systeem gewerkt. Bij elke show krijg je meer opdrachten. 

Bij de 1e show moet je een kleine collectie maken in het thema van de show. Dit is om het publiek jou talent te laten zien.  Je ontwerpt en maakt minimaal 5 designs.  Deze laat je zien op de catwalk.

 Bij de volgende modeshow werk je weer volgens een thema. Ook hiervoor maak je weer een collectie voor de catwalk. Daarnaast  maak je een kleine verkoopbare mode collectie. Deze is voorzien van jou eigen label. 

Ook is het de bedoeling dat je duidelijk weet welk prijskaartje straks aan je kledingstuk hangt.  Deze collectie kun je op de dag van de show te koop aanbieden. Je krijgt daarvoor je eigen ruimte toegewezen. 

Bij elke volgende show wordt er meer focus op jou label gelegd. Hoe bied je het de klant aan. Waar staat jou label voor.  Welk stukje marketing doe je. Kortom je werkt jou brand/label steeds meer uit. Zo raak je in het traject steeds meer bewust van jou eigen kunnen visie en kracht. 

Heb je niet de mogelijkheid om je collectie te vervaardigen dan kun je het bij ons in het atelier laten maken. Daar zijn wel kosten aan verbonden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de ontwerpen en materialen.

Wil je aan het points made platform deelnemen dan zijn de minimale kosten € 250,--.

Wij leveren daarvoor een volledige productie met alle begeleiding, techniek en geluid. Via het onderstaande formulier kan jij je aanmelden als designer voor het Points Made platform.


 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn